Ege Postası
Geri

Melek Balbay’a anneler günü sürprizi

BALBAY’a Özgürlük Girişimi İzmir Topluluğu, Silivri Cezaevi’nde bulunan CHP Milletvekili Mustafa Balbay’ın Aydın’ın Nazilli İlçesi’ndeki baba ocağına 'Anneler Günü' ziyaretinde bulundu. Balbay’a Özgürlük Girişimi İzmir Sorumlusu Gürol Saygı, Balbay’ın annesi Melek Balbay’a bir plaket verirken, kadınlar ise 'Anneler Günü' hediyesi başörtüsü verdi.
Melek Balbay’a anneler günü sürprizi
Haberler / Güncel
12 Mayıs 2013 Pazar 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir’den sabah saatlerinde hareket eden Balbay’a Özgürlük Girişimi üyelerini Nazilli İlçesi’nde, amca Kamil Balbay karşıladı. Ziyaretçilerden biri Mustafa Balbay’a seslenip, 'Mustafa bizim oğlan, babanın evine geldik' dedi. 25 kişilik grup daha sonra ikinci katta oturan ailenin kaldığı daireye geçti. Fevzi Balbay ve Melek Balbay grubun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Girişimin İzmir Sorumlusu Gürol Saygı anne Melek Balbay’a bir plaket verdi. Saygı, “Sizin Türkiye’nin her yerinde evlatlarınız var, bizler de sizlerin birer evladıyız. Bu nedenle sadece bu yıl için değil, son 5 yılın annesi olarak size bu plaketi taktim etmekten gurur duyuyoruz” dedi. Gruptaki kadınlar, Melek Balbay’a başörtüsü hediye etti. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrası grup Nazilli CHP İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunduktan sonra İzmir’e hareket etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası