Ege Postası
Geri

Melo: Ben kırmızı kart görmeden olaylar başlamıştı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinde kırmızı kart görerek oyundan atılan Felipe Melo, formasını çıkarıp öpmesinin ve taraftara göstermesinin tahrik içermediğini söyledi.Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş...
Melo: Ben kırmızı kart görmeden olaylar başlamıştı
Haberler / Spor
24 Eylül 2013 Salı 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinde kırmızı kart görerek oyundan atılan Felipe Melo, formasını çıkarıp öpmesinin ve taraftara göstermesinin tahrik içermediğini söyledi.

Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş - Galatasaray maçından sonra ilk kez konuşurken, kendi pozisyonunun kırmızı kart olmadığını da savundu. Melo, "Ben kırmızı kart görmeden olaylar başlamıştı. Olaylar bana bağlanmış, bu böyle değil." dedi.

Basına, izin verilmediği için konuşmayan ancak kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Brezilyalı oyuncu, kırmızı kart pozisyonundan önce olayların çıktığını belirtirken, hakemin kararına saygı duysa da kırmızı kartı hak etmediğini söyledi. Melo, şunları söyledi:

"Galibiyetten ötürü çok mutluyum. Real Madrid yenilgisi sonrası derbiyi kazandığımız için mutluyuz. İyi futbol ve iyi mücadeleyle üç puan aldık. Beşiktaş taraftarını tebrik etmek istiyorum, maçtan önce çok güzel bir şov hazırlamışlardı. Gayet güzel ve etkili bir taraftar grupları vardı. İlerleyen dakikalarda, saha içerisinde bizim de gözlemlediğimiz 60. dakikalarda taraftarların içerisinde kavgalar çıktı.

Benim faul pozisyonum gerçekleşti, futbolun içerisinde olabilecek müdaheleler. Benim şahsim fikrim kırmızı kart değildi ama hakem yorumuna saygı duyuyorum. Hakemi eleştirmeyeceğim. Beşiktaş taraftarının çıkardığı olaylar bana bağlanmış, bunun böyle olduğunu düşünmüyorum. Ben kırmızı kart görmeden tribünlerde olaylar başlamıştı. Kırmızı kart görmeden önce de sahaya giren taraftarlar vardı.

Beşiktaş taraftarına saygım sonsuz. Onları tahrik etme yönünde yapılmış herhangi bir hareketimin olduğunu düşünmüyorum. Formayı göstermem Beşiktaş taraftarına karşı değil, Galatasaray taraftarına bağlılığımı gösteren bir hareketti. Geçen sene Fenerbahçe'de Meireles kırmızı kart görüp atıldığında formasındaki amblemi öpüp, atılmıştı. Bunda hiçbir sıkıntı yok, o da Fenerbahçe'ye bağlılığını göstermişti."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası