Ege Postası
Geri

Memleket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı belli oldu

İzmir’in Küçük Menderes bölgesinin önemli merkezlerinden olan Ödemiş ilçesinde Memleket Partisi İlçe Başkanlığı'na Özay Yigen getirildi.
Memleket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı belli oldu
Haberler / Yerel Politika
14 Eylül 2022 Çarşamba 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş ilçesinde Memleket Partisi İlçe Başkanlığı'na Özay Yigen getirildi.

Cüneyt Oğuz’dan alan Yigen, ‘'Var gücümüzle memleketimizi düzlüğe çıkarmak için mücadele edip, partimizi Ödemiş’te layık olduğu yere getireceğiz'' dedi.  

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz konuya ilişkin; "İlçelerimizi sırasıyla bir bir kurarak  büyümeye devam ediyoruz. Memleket Partisi tüm Atatürkçülerin, demokratların, cumhuriyetçilerin, laik çağdaş insanların İzmir’deki adresidir. Bugün Ödemiş İlçe Başkanlığımızı kurarak Ödemiş örgütlenmemizi de resmileştiriyoruz. İzmir ve Türk siyasetine çok önemli isimler katmış, gerçek vatanperverlerin cumhuriyetçilerin yaşadığı, efeler diyarı, Ödemiş’te Memleket Partisi ve Muharrem İnce'nin büyük bir karşılığı olduğunu biliyoruz.  Ödemiş'in tamamında etkin bir şekilde örgütlenip Memleket Partisi'nin bayrağını Ödemiş'te dalgalandırıp göndere dikeceğiz'' ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası