Ege Postası
Geri

Memurlar CHP Grup Başkan Vekili Yıldır'ın arabasının önünü kesti

İzmir Büyükşehir Belediyesinde memurların zaman zaman arbede ve gerginliğin de yaşandığı grevi saatlerdir devam ediyor. Meclis toplantısının ardından memurlar, CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır'ın önünü kestiler. 
Memurlar CHP Grup Başkan Vekili Yıldır'ın arabasının önünü kesti
Haberler / İzmir
12 Haziran 2024 Çarşamba 20:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/ EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında gerçekleşen, İzBB’de çalışan 6 bin memuru ilgilendiren ve daha önce de krizlere sahne olan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde uzlaşı sağlanamaması üzerine grev kararı alan memurlar, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonu önünde eylem kararı aldı. Seslerini duyurmak isteyen memurlar İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin de yapıldığı 4 Nolu Hol'de toplandı. Burada içeri girmek isteyen memurlara polis müdahale etti ve yaşanan arbede de camlar kırıldı.

Öte yandan meclis sonrası memurlar, meclis üyelerinin araçlarının önünde durarak, "Sesimizi duyana kadar buradan çıkmayacaksınız" diyerek tepki gösterdiler.

Bu arada CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır'ın arabasının önünü kesen memurlar Yıldır'dan özür dilemesini istediler. Baskıya dayanamayan Yıldır, arabadan inerek özür diledi.

 

Büyükşehir'de TİS krizi: Eyleme polis müdahalesi
 

 

Büyükşehir'de gündem memur grevi: Dışarıda grev içeride meclis

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası