Ege Postası
Geri

Menderes Ahmetbeyli’de hummalı çalışma

Menderes Belediyesi tarafından Ahmetbeyli sahilinde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla sahil modern görünüme kavuşacak.
Menderes Ahmetbeyli’de hummalı çalışma
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2016 Perşembe 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun talimatı ile yıllardır atıl durumda bırakılan Ahmetbeyli sahilinde yenileme çalışmalarına başlandı. Yaklaşık bir kilometrelik sahil şeridinde yapılan çalışmalar sonunda alan modern görünüme kavuşacak.

Her ayrıntı düşünüldü

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda araç trafiğinin rahat şekilde yapılabilmesi için yol çalışması ve otopark yapılırken, vatandaşlar için yürüyüş yolları, soyunma odaları ve tuvaletler de alanda yer alacak. Özel aydınlatmanın ve peyzaj çalışmalarının da yapılacağı çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Kaderine terk etmiyoruz

Çalışmalarla ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Ahmetbeyli sahilimiz yıllarca görmezden gelinmiş, kaderine terk edilmiş haldeydi. Özellikle yaz aylarında yoğun bir nüfusun kullanımında olan sahilimizi kötü halinden kurtarmak için çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz özenli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık bir kilometrelik alanı hak ettiği hale getirerek vatandaşlarımızın yazı modern bir ortamda geçirmesine sağlayacağız” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası