Ege Postası
Geri

Menderes Belediyesi’nde TİS sevinci

Menderes Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 64 işçiyi ilgilendiren ve 2 yılı kapsayan toplu iş sözleşmesi ile ilgili konuşan Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, "Dayanışma ile ekmeğimizi büyütmeyi sürdüreceğiz. Toplu iş sözleşmemiz işçilerimize, belediyemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Menderes Belediyesi’nde TİS sevinci
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Haziran 2023 Salı 17:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi’ndeki kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutlu sona ulaştı. Kadrolu işçilerin örgütlü olduğu Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube ile Menderes Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Menderes Belediyesi Özdere Hizmet Binası’nda düzenlenen imza töreni şölen havasında geçti.

Belediyede kadrolu işçi olarak çalışan 64 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi 2023-2025 yıllarını kapsayacak.

"EMEĞİN YANINDAYIZ"

Emeğin en yüce değer olduğunu vurgulayan Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, "Menderes’imiz için gece gündüz birlikte ter döktüğümüz kadrolu işçi kardeşlerimizin toplu iş sözleşmesini sonuçlandırdık. Kendilerine ne söz verdiysek onu yerine getirdik. Emekçi kardeşlerimin her daim yanında yer almaya devam edeceğiz. Dayanışma ile ekmeğimizi büyütmeyi sürdüreceğiz. Toplu iş sözleşmemiz işçilerimize, belediyemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası