Ege Postası
Geri

Menderes plajları sezona hazırlanıyor

Menderes Belediyesi yaz sezonu öncesi planlanan çalışmalara devam ediyor. Sezon yoğunluğu öncesi plajlar çöp ve çakıldan temizleniyor.
Menderes plajları sezona hazırlanıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2024 Çarşamba 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi, yaz sezonu öncesi yapmayı planladığı sahil bölgesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezon yoğunluğu öncesi sahillerde temizlik gerçekleşiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda plajdaki kumlar özel araçlarla işlemden geçiriliyor. Çöp ve çakıl taşlarının ayıklandığı çalışma ile kıyı şeridi daha temiz hale geliyor.

“Tercih edilen bölge olacağız”

Çalışmaların planlanıp anında faaliyete geçildiğini anlatan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek şunları ifade etti; “Çalışmalar hızla devam ediyor. Yaz sezonunda yaşanacak olan yoğunluk öncesi sahillerimizi en uygun hale getireceğiz. Ortaya koyduğumuz vizyon ve hedef ile turizm bölgemizin kalitesini yükseltip hak ettiği yere getireceğiz. Turizm’de göz ardı edilen değil tercih edilen bölge olacağız”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası