Ege Postası
Geri

Menderes'te grev çanları

Belediye İş Sendikası 4 No'lu şube ile Menderes Belediye Başkanlığı adına görüşmeleri yürüten SODEMSEN arasında süren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. Bunun üzerine Belediye İş Sendikası 4 No'lu şube yönetimi ve üyeleri yarın Menderes Belediyesi önüne grev ilanını asacağı bildirildi.
Menderes'te grev çanları
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2023 Çarşamba 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- Belediye İş Sendikası 4 No'lu şube ile Menderes Belediye Başkanlığı adına görüşmeleri yürüten SODEMSEN arasında süren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı bildirildi.

Belediye İş Sendikası 4 No'lu şube yönetimi ve üyeleri 8 Haziran saat 12.00'de Menderes Belediyesi önüne grev ilanını asacak.

İŞTE O AÇIKLAMA:

"Belediye-İş Sendikası İzmir 4 No.lu Şube ile Menderes Belediye Başkanlığı'nın üyesi olduğu SODEMSEN Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası arasında devam eden Toplu iş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamamıştır.

Bu sebeple Şube Yönetimi olarak üyelerimizle birlikte 08 Haziran 2023 Perşembe günü (yarın) saat 12.00' da Menderes Belediye Binası önünde Toplu İş Sözleşmesi Grev Kararı ve Grev Uygulama Tarihi İlan Tutanağı asılacak ve akabinde basın açıklaması yapılacaktır. Siz değerli basın emekçilerini de aramızda görmekten onur duyarız." açıklamasında bulunuldu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası