Ege Postası
Geri

Menderes’te kurban satış ve kesim yerleri belli oldu!

Menderes’te Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satışı ve kesim yerleri belli oldu. Kesim yeri olarak tek nokta belirlenirken, 4 farklı noktada da kurban satış yerleri hazırlandı.
Menderes’te kurban satış ve kesim yerleri belli oldu!
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2023 Cuma 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürürken kurbanlık satış yeri ve kurban kesim noktaları da belli oldu.  Kesim yeri olarak tek nokta belirlenirken, dört farklı noktada ise kurban satış yerleri hazırlandı.

BAYRAM SONUNA KADAR AÇIK KALACAK

Merkez pazaryeri kurban kesim yeri olarak belirlenirken, ilçe genelinde vatandaşların rahat şekilde kurban alışverişlerini gerçekleştirilmesi için Menderes merkezde Menderes Devlet Hastanesi arkası, Gümüldür’de eski köy girişi, Özdere Orta Mahalle’de yıkılan eski turizm otelcilik okulu ve Özdere Cumhuriyet Mahallesi’nde de köy girişinde satış alanı kuruldu.

KURBAN MESAİSİ

Kurban bayramı için tüm hazırlıkların sürdüğünü belirten Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, "Mübarek Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelimizde ki hazırlıklarımız sürüyor. Kurban satış ve kesim yerlerimiz belirlendi. Bayrama kadar gerekli olan tüm çalışmaları ve kontrolleri gerçekleştireceğiz. Bayram süresi boyunca da ekiplerimiz vatandaşlarımızın hizmetinde olacak" dedi.

,

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası