Ege Postası
Geri

Menemen Belediyespor'da artık hedef play off

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta evinde 10 kişi kalan Eyüpspor'a 2-1 yenilerek bir maçı eksik lider Gümüşhanespor'un 9 puan gerisine düşen Menemen Belediyespor, Süper Lig yolculuğunda rota değiştirdi.
Menemen Belediyespor'da artık hedef play off
Haberler / Spor
21 Şubat 2017 Salı 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik Direktör Suat Kaya son 4 haftada 10 puan kaybettiklerini hatırlatarak, "Gerçekçi konuşmak gerekirse direkt TFF 1'inci Lig'e yükselme fırsatını teptik. Artık tüm gücümüzle Play off hattında yer almak için mücadele edeceğiz" dedi. 

Son haftalarda beklenmedik bir düşüş içine girdiklerini sözlerine ekleyen Kaya, "Maalesef istediğiğimiz düzeyde oynayamadık. Bu da sonuçlara olumsuz yansıdı. Artık herkes aklını başına devşirecek. Tek hedefimiz ilk 5'te yer alıp, play off'tan da olsa TFF 1'inci Lig'e çıkmak. Camiamız endişelenmesin zor günleri de atlatacağız" diye konuştu. 

Sarı lacivertliler 24'üncü hafta karşılaşmasında pazar günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası