Ege Postası
Geri

Menemen Belediyespor'dan rahatlatan dönüş

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Etimesgut Belediyespor'u deplasmanda Abdullah'ın 85'inci dakikada attığı golle 1-0 yenen Menemen Belediyespor, 4 hafta sonra kazanarak taraftarının yüzünü güldürdü.
Menemen Belediyespor'dan rahatlatan dönüş
Haberler / Spor
27 Şubat 2017 Pazartesi 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik direktör Suat Kaya alınan 3 puanın kendilerini çok rahatlattığını belirtti, "Futbolcularım yürekten mücadele etti. Galibiyeti hak ettik. Artık kötü günleri geride bıraktık" dedi.

Şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Gümüşhanespor'un da evinde Hatayspor'a 1-0 mağlup olduğunu hatırlatan Suat Kaya, "Biz kazandığımız sürece diğer takımlar mutlaka kayıp yaşayacak. Sadece seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. En kötüsünden play off oynayıp 1'inci Lig'e o şekilde çıkacağız" diye konuştu.

Grubunda zirvenin 6 puan gerisinde, 43 puanla 3'üncü sırada bulunan sarı lacivertli ekip; bu hafta evinde 1461 Trabzon ile oynayacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası