Ege Postası
Geri

Menemen FK, ligde 10. sıraya kadar geriledi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'taki son 3 maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Menemen FK, puan tablosunda 10. sıraya kadar geriledi.
Menemen FK, ligde 10. sıraya kadar geriledi
Haberler / Spor
19 Ekim 2023 Perşembe 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezona önemli transferler yaparak şampiyonluk parolasıyla başlayan Menemen FK, Cenk Laleci yönetiminde gösterdiği ilk 9 haftadaki performansıyla sarı-lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Şu ana kadar 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan İzmir temsilcisi, toplayabileceği 27 puanın sadece 11'ini aldı ve ligde 10. sıraya kadar geriledi.

Zirveyle puan farkı 11

Sezon başında takıma 21 takviye yaparak adeta transfer şampiyonu olan Menemen FK'da yönetimin nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu oldu.

Şampiyonluk hedefiyle lige başlayan sarı-lacivertliler, 22 puanlı lider Amed Sportif'in 11 puan gerisinde kalınca şampiyonluk hedefinden uzaklaşıp 10. sıraya kadar geriledi.

Hafta sonu Somaspor'u konuk edecek olan Menemen FK'da puan kaybı yaşanması durumunda Teknik Direktör Cenk Laleci ile yolların ayrılması bekleniyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası