Ege Postası
Geri

Menemen FK’nın dış saha serüveni başlıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son 4 haftada 4 galibiyet alan Menemen FK, gelecek iki maçını dış sahada oynayacak. İzmir temsilcisi, bu süreçte Düzcespor ve İnegölspor’a konuk olacak.
Menemen FK’nın dış saha serüveni başlıyor
Haberler / Spor
9 Mart 2023 Perşembe 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen FK, son dört maçında Ankaraspor, Tarsus İdman Yurdu, Bayburt Özel İdare Spor ve 24 Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. İzmir temsilcisi, bu dört müsabakayı da kazandı ve 4’te 4 ile üst üste iki maçlık deplasman serüvenine başlayacak. Menemen FK, 11 Mart Cumartesi günü Düzcespor’a konuk olacakken, 15 Mart Çarşamba günü ise dış sahada İnegölspor’la karşılaşacak.

Özden Töraydın ve ekibinin tek amacı yenilmezlik serisini devam ettirip play-off hattı için avantajlı puanlarla İzmir’e dönmek olacak. Öte yandan sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısında İnegölspor’u evinde 2-1 yenmiş, Düzcespor’la da 2-2 berabere kalmıştı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası