Ege Postası
Geri

Menemen'de 100 hektar makilik alan yandı

Menemen’e bağlı Emiralem Mahallesi'nde, Yahşelli Çamlığı Çimçim Deresi yakınlarındaki makilik ve ağaçlandırma alanında çıkan yangın 2.5 saatte kontrol altına alınabildi. Yangında 100 hektar makilik alanın yandığı belirtildi.
Menemen'de 100 hektar makilik alan yandı
Haberler / İzmir
6 Eylül 2012 Perşembe 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR -Çimçim Deresi mevkisinde bugün saat 13.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükseldi. Bölgede hayvan otlatan bir çobanın ihbarı üzerine, yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait bir uçak, dört helikopter ve sekiz arazöz ile müdahale edildi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangının önünün kesilmesi için yoğun çaba sarfedildi. Bu sırada İzmir ve Manisa'dan takviye olarak 12 arazöz, üç iş makinesi ile çok sayıda orman işçisi bölgeye gönderildi. Yangın saat 16.00 sıralarında kontrol altına alınarak söndürüldü, soğutma çalışmalarına başlandı. Yangında, 100 hektarlık alan küle döndü.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası