Ege Postası
Geri

Menemen'de şampiyonluk coşkusu

Altı yıldır mücadele ettiği 3. Lig’de ilk kez Play-Off finali oynayan Menemen Belediyespor, 25 yıl sonra 2. Lig’e döndü. Sarı lacivertli ekibin şampiyonluğu, Menemen’de büyük bir coşkuyla kutlandı.
Menemen'de şampiyonluk coşkusu
Haberler / Spor
21 Mayıs 2014 Çarşamba 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konya'da oynanan Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup play-off final müsabakasında Yeni Diyarbakırspor’u 1-0 yenen Menemen Belediyespor 2. lige yükseldi. Sarı lacivertli ekibin Menemen’e dönmesiyle birlikte, şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirildi.
Menemen Şehir Stadı’ndan başlatılan coşkulu kortej yürüyüşünde; Menemen Belediye Başkanı ve Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin,idareciler, teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri üstü açık otobüsten Menemenlileri selamladı, karanfiller attı. Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden kortej yürüyüşünde; taraftarların coşkulu tezahüratına Menemenliler evlerinin balkonlarından ve işyerlerinden eşlik etti. Meşaleler, konfetiler ve havai fişek gösterileriyle renklenen Menemen sokaklarında büyük coşku yaşandı.
 
KULÜP KAPATILMAK ÜZEREYDİ
Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlama programı, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Menemen Belediyespor idareci ve çalışanları, teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri, yüzlerce taraftarın coşkulu alkışı ve tezahüratları eşliğinde tek tek sahneye davet edildi.
 
“Büyük Başkan” tezahüratı eşliğinde sahneye davet edilen sarı lacivertli ekibin Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin konuşmasında;“Şampiyonlular öyle kolay olmuyor. 1999’da ilk Belediye Başkanı olduğum dönemde Kulübün anahtarları Kaymakamlığa verilmişti. Kulüp kapatılmak üzereydi. Biz de Kulübü o gün aldık, ciddi bir mücadeleden sonra Amatör’den Profesyonel Lig’e, yani tam 18 yıl sonra 3. Lig’e çıkardık. Yine bu meydanda hep birlikte güzel bir kutlama gerçekleştirmiştik. Bugün de 2. Lig’e çıkmamız dolayısıyla güzel bir kutlama gerçekleştiriyoruz” dedi.
 
Soma’da yaşanan maden faciası dolayısıyla sanatçıların yer aldığı daha coşkulu bir kutlama programı yapmak istemediklerini ifade eden Başkan Şahin,“Soma’da yaşanan maden faciasını hepimiz yüreklerimizde derin bir şekilde yaşıyoruz. Hakk’ın rahmetine kavuşan maden emekçilerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sabırlar ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.
Menemen Belediye Sporlu oyunculara şampiyonluk primi vaat edildiğinde, sporcuların 50 bin liralık şampiyonluk primini Soma’da hayatını kaybeden maden emekçilerinin ailelerine vermeyi vaat ettiklerini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “Bu çocukları yürekten alkışlamak lazım. Onların hepsini anlından öpüyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası