Ege Postası
Geri

Menemen'deki saldırı olayının perde arkası: 'Korana kerim' sözüne tepki!

Menemen'de gündeme bomba gibi düşen gazeteci Ulvi Tanrıverdi saldırısının perde arkasında yaptığı paylaşım olduğu öğrenildi. Tanrıverdi, “Bugün de toparlayamadık kendimizi programa çıkacak düzeyde... Yarına “Tanrı pardon Korana kerim!” sözlerinden dolayı saldırıldığı öğrenildi. Saldırgan Doğukan Er’in paylaşıma tepki gösterdiği ve eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi. Doğukan Er, Facebook'tan “Ulvi Tanrıvedi ile aramızda geçen olayda onun daha önce yapmış olduğu paylaşımla alakalıdır, sebebi “dini inançlarımızla alay etmesidir" açıklamasında bulundu.
Menemen'deki saldırı olayının perde arkası: 'Korana kerim' sözüne tepki!
Haberler / Güncel
13 Nisan 2020 Pazartesi 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Menemen'de yayın yapan Radyo Çağrı’nın Genel Yayın Yönetmeni Ulvi Tanrıverdi, 10 Nisan akşamı saat 21.00 sıralarında Doğukan Er tarafından darp edilmiş ve olay emniyete intikal etmişti. Olayla ilgili Tanrıverdi'nin Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'dan davacı olmuştu. Öte yandan olayın Tanrıverdi'nin sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımdan kaynaklandığı ortaya çıktı. 

O PAYLAŞIM MI NEDEN OLDU'

Olaydan önce Tanrıverdi’nin Facebook sayfasında “Bugün de toparlayamadık kendimizi programa çıkacak düzeyde... Yarına “Tanrı pardon Korana kerim!” paylaşımını yaptığı ve paylaşımın büyük tepki çektiği öğrenildi.

Paylaşımın ardından Ulvi Tanrıverdi ile Doğukan Er’in karşılaştığı ve 19 yaşındaki Doğukan Er’in dini duygularıyla alay edilmesi nedeniyle Tanrıverdi'ye saldırdığı ifade edildi.

DİNİ İNANÇLARIMIZLA ALAY ETMESİ SEBEBİYLE YAPTIM

Doğukan Er sosyal medyadan “Ulvi Tanrıvedi ile aramızda geçen olay onun daha önce yapmış olduğu paylaşımla alakalıdır. “DİNİ İNANÇLARIMIZLA ALAY ETMESİ” sebebi ortaya gelen bir olaydır. Menemen Belediye Başkanı ve yönetimiyle beni bir birimize bağlamaya çalışıyor.  Ben kimsenin fedaisi değilim tetikçisi hiç değilim.” notunu paylaştı.

TANRIVERDİ AÇIKLAMASINDA İFADE ETMİŞTİ

Gazeteci Tanrıverdi basın açıklamasında Doğukan Er’in açıklamasını destekleyen ifadeler kullanmıştı. Tanrıverdi “Marketin önüne geldiğimde, yüzünü göremediğim bir kişi, “ULAN SEN ALLAH İLE DİN İLE…” nidasıyla arkamdan saldırdı. Başıma aldığım darbeyle sersemledim” demişti.

DOĞUKAN ER’İN KENDİ SAYFASINDA YAPTIĞI PAYLAŞIM

Er, "Selamun aleyküm eveli akşam saatlerinde Ulvi Tanrıvedi ile aramızda geçen olayda onun daha önce yapmış olduğu paylaşımla alakalıdır. “Dini inançlarımızla alay etmesi” sebebi ortaya gelen bir olaydır kendisini görünce dayanamadım ve bu olay gerçekleşti. Kendi bakıyorum da bu olayı abartıyor daha önceden arasında sıkıntı olan Menemen Belediye Başkanı ve yönetimiyle beni bir birimize bağlamaya çalışıyor,  ben kimsenin fedasi değilim tetikçisi hiç değilim. Bu olayı başka yerlere çekmesi yanlıştır. haber yapması abartıdır ve bu arada benim ismimi telafuz eden eski belediye başkanı Tahir Şahin de beni rencide edercesine konuşma yapması olayı başka yerlere çekmeleri yanlış bir durumdur kendisini ve Ulvi Tanrıverdi’yi kınıyorum. Kimse bu olayı siyaset malzemesi yapıp benim üzerimden prim yapmasın kimsede erkeklik yapmaya kalkmasın bedelini ağır ödersiniz.” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası