Ege Postası
Geri

Menemen tamam, sıra Bayraklı'da

AK Parti İl Gençlik Kolları, 6 Ocak’ta gerçekleşecek Gençlik Kolları İl Danışma Kurulu toplantısına tam kadro katılmak için sıkıntı yaşanan ilçelerde harıl harıl çalışıyor.Menemen, Bayraklı ve Bornova’da ilçe gençlik kolları başkanlıklarında yaşanan belirsizliklere son vermek için uzun süredir ince eleyip sık dokuyan İl Gençlik Kolları Başkanlığı, İzmir’de tüm ilçe başkanları ile gerçekleşecek iki günlük kamp öncesi eksik olan ilçeleri tamamlamak istiyor.
Menemen tamam, sıra Bayraklı'da
Haberler / Yerel Politika
30 Kasım 2012 Cuma 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -AK Parti İl Gençlik Kolları, 6 Ocak’ta gerçekleşecek Gençlik Kolları İl Danışma Kurulu toplantısına tam kadro katılmak için sıkıntı yaşanan ilçelerde harıl harıl çalışıyor. Menemen, Bayraklı ve Bornova’da ilçe gençlik kolları başkanlıklarında yaşanan belirsizliklere son vermek için uzun süredir ince eleyip sık dokuyan İl Gençlik Kolları Başkanlığı, İzmir’de tüm ilçe başkanları ile gerçekleşecek iki günlük kamp öncesi eksik olan ilçeleri tamamlamak istiyor.

MENEMEN’DE YENİ BAŞKAN AVUKAT ÇELİK
Bu doğrultuda ilk olarak Menemen’de başkanlık bilmecesi çözüldü. Gençlik Kolları Başkanı Erhan Sarsimen’in istifa edip CHP’ye geçmesi sonrası sancılı bir süreç yaşayan AK Parti Menemen İlçe Gençlik Kolları’nda yeni başkan ilçe binasında gerçekleşen toplantıda İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar tarafından takdim edildi. Daha önce yönetimde ilçe sekreteri olarak görev yapan Avukat Mehmet Gökhan Çelik, Menemen Gençlik Kolları’nın yeni başkanı oldu. Genel Merkez’den gelen onay sonrası başkanlığa getirilen Çelik, önümüzdeki günlerde yönetim kurulunu oluşturacak.

BAYRAKLI’DA HEYET KURULDU
İlçe Başkanı Erdal Seyitler ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Aksakal arasında yaşanan sorunlar nedeni ile sürekli gündemde olan Bayraklı Teşkilatı’nda, gençlik kolları başkanı Aksakal'ın görevden alınması ile kriz sonuçlanmıştı. Parti’nin İzmir’de en fazla üyeye sahip olan ilçesi olan ve son genel seçimde CHP’nin önünde birinci parti çıkılan Bayraklı’da yerel seçimler sürecinde hata yapmak istemeyen İl, ince eleyip sık dokuyor. İl Gençlik Kolları  Başkanlığı bünyesinde oluşturulan 3 kişilik heyet Bayraklı’da bire bir görüşmeler yapıyor. Eskiden görev almış isimlerden STK temsilcilerine kadar bir çok isimle görüşen heyetin önümüzdeki günlerde başkanlık için belirlenecek isimleri İl Başkanı Bilal Kırkpınar’a sunacağı öğrenildi. Kırkpınar’ında daha önceki gençlik kolları başkanı ile uzun süre anlaşmazlık yaşadığı için Seyitler’in isimler hakkında görüşünü alacağı öğrenildi. Aynı şekilde Cender Türker’in istifası ile boşalan Bornova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına’da atanacak yeni isim önümüzdeki günlerde belli olacak.

KIRKPINAR:İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ
6 Ocak’ta yapılacak İl Gençlik Kolları Danışma Toplantısı’na tam kadro katılmak istediklerini ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini belirten Kırkpınar, “ Menemen’de sorunu çözdük. Yeni başkanımıza güveniyoruz. İyi bir ekip kuracaktır. Bayraklı ve Bornova'da  son bir haftadır çalışmalar iyice yoğunlaştı. Bire bir görüşmeler yapılıyor. İnce eleyip sık dokuyoruz İlla mevcut yönetimde olması şart değil. İlçelerimizde STK’larda var. Burada başarı ile görev yapmış isimlerde ilçe gençlik kolları başkanı olabilir. Eksik olan ilçe başkanlıklarını tamamlamak için çalışıyoruz.. Tamamladıktan sonra tüm ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile birlikte iki günlük bir kamp yapacağız. Bu kampın ardından 6 Ocak’ta kongre tadında gençlik kolları il danışma kurulu toplantısı yapacağız” dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası