Ege Postası
Geri

Mersin İdmanyurdu, Manisaspor yenilgisini unutmak istiyor

PTT 1. Lig'inde Manisaspor'a 3-2 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda büyük üzüntü yaşanıyor. Kırmızı-lacivertlik ekip bu hafta çarşamba günü yapılacak 5. hafta maçında Kahramanmaraşspor'u yenerek bu mağlubiyeti unutmak istiyor.     Kulüp...
Mersin İdmanyurdu, Manisaspor yenilgisini unutmak istiyor
Haberler / Spor
16 Eylül 2013 Pazartesi 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PTT 1. Lig'inde Manisaspor'a 3-2 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda büyük üzüntü yaşanıyor. Kırmızı-lacivertlik ekip bu hafta çarşamba günü yapılacak 5. hafta maçında Kahramanmaraşspor'u yenerek bu mağlubiyeti unutmak istiyor.
    Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, takımlarının yaptığı transferler ve maçlarda gösterdiği performansla ligin iddialı takımlarından biri olduğunu gösterdiğini belirtti.
Manisaspor karşısında aldıkları 3-2'lik mağlubiyeti hak etmediklerini savunan Kahramanlı, çok iyi oyun ortaya koymalarını rağmen altın değerindeki 3 puanı kaybettiklerini söyledi. Manisaspor karşılaşmasını ders alınması gereken bir maç olarak değerlendiren Başkan Kahramanlı şöyle devam etti:
     "İlk yarıda sergilediğimiz hırsı ikinci yarıda da göstermemiz gerekiyordu.Teknik heyet ve oyuncularımız buradan dersler çıkararak daha iyi bir oyun ortaya koyacaktır. Moral bozmadan, oynadığımız maçlardan dersler çıkararak en iyisini yapmak zorundayız. Mersin İdmanyurdu güçlü bir takım. Bundan sonra Süper Lig hedefimiz için kaybetme lüksümüz yok."
    Amaçlarının ligi en iyi şekilde tamamlayarak geçen yıl düştükleri Süper Lig'e tekrar çıkmak olduğunu anlatan Kahramanlı, "Bahanelerimiz olmadan ilerlememiz gerektiğini herkes biliyor. Takım içinde yakalanan birlik ve aile ortamı bizi hedeflerimize ulaştıracağına inanıyoruz. Bu nedenle Çarşamba günü evimizde ağırlayacağımız Kahramanmaraşspor'u yenerek Manisaspor yenilgisini unutmak istiyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası