Ege Postası
Geri

Mersin'de balık boyu gerginliği: 1 yaralı

Mersin balık pazarında denetim yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, tezgahtaki balıkların boylarının küçük olduğu gerekçesiyle ceza kesmeye kalkınca arbede çıktı. Balıkçıların...
Mersin'de balık boyu gerginliği: 1 yaralı
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin balık pazarında denetim yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, tezgahtaki balıkların boylarının küçük olduğu gerekçesiyle ceza kesmeye kalkınca arbede çıktı. Balıkçıların saldırısına uğrayan denetim ekibinden bir kişi yaralanırken, denetime tepki gösteren diğer iş yeri sahipleri tezgahlarını topladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, Mersin Balık Pazarı'na gelerek balıkların boyları ile ilgili denetim yapmaya başladı. Ekipler, kontrol yaptıkları sırada bir tezgahta boyları küçük balık satıldığını tespit etti. Ekipler, bunun üzerine cezai işleme başladı. Bu duruma öfkelenen iş yerinde çalışan bazı kişiler ekiplere saldırınca arbede çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Çıkan olayda darp edilen ekipten bir kişi, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya karışanlar ise polis merkezine götürüldü.
Olayın ardından ise Balık Pazarı'nda bulunan iş yerleri protesto amacıyla balıkları toplayarak tezgahlarını kapattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası