Ege Postası
Geri

Mersinli’de LiseFest rüzgarı

Konak Belediyesi tarafından düzenlenen LiseFest rüzgarı Mersinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde esti. LYS öncesi öğrencilere moral olan etkinlikte, Grup Normal sahne alarak konser keyfini okulun bahçesine getirdi. Diledikleri gibi şarkı söyleyen ve dans eden gençler sınav stresini de arkalarında bıraktı.
Mersinli’de LiseFest rüzgarı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2013 Cuma 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Belediyenin her hizmetinde önceliği çocuklar ve gençlere veren Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, şöyle konuştu:
“Gençlere değer vermek, onlar için çalışmanın yanında biraz da anlayabilmektir. Daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için eğitime 20 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Deniz gezileri, tiyatrolar, spor tesisleriyle buluşturduk. Yoğun sınav programları arasında yaşadıkları stresle baş ederken de onlarla birlikteyiz. İzmir gençliğin kenti, dinamizmin, yaşamın kenti. Bu yüzden her zaman gençlerimizin yanındayız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası