Ege Postası
Geri

Mertoğlu'ndan 'tedbir' değerlendirmesi!

CHP Çiğli'de grup ve meclis toplantılarındaki muhalif tavırları nedeniyle dört meclis üyesinin disipline sevki için karar alan İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, disiplin kurulunun meclis üyelerinin tedbirini kaldırması sonrası Ege Postası'na değerlendirme yaptı. Mertoğlu, meclis üyelerine çağrıda bulundu. CHP İzmir'de disiplin kurulu 'tedbiri' kaldırdı
Mertoğlu'ndan 'tedbir' değerlendirmesi!
Haberler / Yerel Politika
2 Nisan 2016 Cumartesi 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP Çiğli'de grup ve meclis toplantılarındaki muhalif tavırları nedeniyle ilçe yönetimi tarafından haklarında kesin olarak ihraç talep edilen meclis üyeleri Mustafa Avdan, Erkan Tuncer, Yusuf Çoban ve Süleyman Karadağ il yönetimi tarafından diisplin kuruluna sevk edilmişti.

Disiplin kurulu meclis üyelerinin başvurusu sonrası flaş bir karara imza atarak dört meclis üyesinini de tedbirini kaldırdı.

Dört meclis üyesi de nihai karar çıkana kadar grup toplantıları, komisyon toplantılarına katılabilecek, meclis toplantılarında CHP sıralarında oturacak. 

Dört meclis üyesinin disipline sevki için karar alan CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, disiplin kurulunun 'tedbirleri kaldırması' kararı sonrası Ege Postası'na değerlendirme yaptı. Mertoğlu, meclis üyelerine çağdıra bulundu.

SORUMLULUKLARI VAR

Mertoğlu şunları söyledi;

"Dört meclis üyemiz bizim partimizin üyesi. İl Disiplin Kurulu tedbiri kaldırdı. Sonuçta meclis üyelerimiz. Diğer meclis üyelerimiz nasılsa onlarda bizim için aynı... Hepsi bizim için değerli. Tavrımızda bir değişiklik olmaz. Biz parti rogramı ve tüzüğünü uygulamak zorundayız. Süreçte ne olur biter bilemem ama biz hiçbir meclis üyemizi kaybetmek istemeyiz. Meclis üyelerimizin parti kültürüne sahip olmasını istiyoruz. Ülkenin geldiği durum ortada. Birlik beraberliği göstermemiz gerekiyor. Meclis üyelerinin hepsi siyasi aktör. Hepsi seçilerek geldi. Hepsi parti üyesi...Sorumlulukları var. Sorumluluklarının bilincinde hareket etmelerini isterim. Sanırım bu arkadaşlırımız bundan sonra buna uyacaktır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası