Ege Postası
Geri

Merzifon'da genç işadamları iftarda bir araya geldi

Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği Genç Komisyon Yönetimi (GENÇ MESİAD) iş adamları ve sanayicilerle düzenlediği iftar yemeği programıyla bir araya geldi.Merzifon İpekyolu Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftar yemeğine Merzifon Sanayici...
Merzifon'da genç işadamları iftarda bir araya geldi
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 00:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği Genç Komisyon Yönetimi (GENÇ MESİAD) iş adamları ve sanayicilerle düzenlediği iftar yemeği programıyla bir araya geldi.

Merzifon İpekyolu Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftar yemeğine Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Erkek, Merzifon Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fatih Altınay, Ümit Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hüseyin Turacı, genç işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MESİAD Genç Komisyon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Paçacıoğlu, “Bizler ticaretimizin ve geleceğimizin daha iyi olmasını nasıl düşünüyorsak Merzifonumuzun da ticarette ve sanayide daha iyi konuma gelmesi için neler yapabilirimizi düşünüyoruz. Bunu MESİAD ve genç komisyonumuzla bir görev kabul ederek çalışıyoruz. İş hayatımızla alakalı her konuda gerek seminerler gerek konferanslar, gerek projeler, gerekse yurt içi ve yurt dışı gezilerde sizlerin ufkunu genişletme adına bir çok program düzenleme gayreti içerisinde olacağız. Bu heyecanımıza sizleri de ortak ederek sizlerinde desteğini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Program daha sonra yapılan yemek duasının ardından gelen misafirlere semaverde çay ikramıyla sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası