Ege Postası
Geri

Belediye Başkanı Çat, Yaz Spor Okulu'nu ziyaret etti

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye Yaz Spor Okulları bünyesinde devam futbol okulunu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı, Futbol Okulu antrenörleri Hakkı Değerli ve Fikret Ünlü ‘den verilen eğitim...
Belediye Başkanı Çat, Yaz Spor Okulu'nu ziyaret etti
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye Yaz Spor Okulları bünyesinde devam futbol okulunu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı, Futbol Okulu antrenörleri Hakkı Değerli ve Fikret Ünlü ‘den verilen eğitim hakkında bilgi aldı.

Ömür Halı Saha'daki futbol yaz okullarında eğitim alan geleceğin futbolcularıyla bir araya gelen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat çocuklarla bir süre sohbet etti, bir istekleri olup olmadığını sordu. Öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri için açtıkları yaz okullarını çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Belediye bünyesinde bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Yaz okulları ile çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri, sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştirmelerini ve keyifli bir tatil geçirmelerine imkan sağlıyoruz. Futbol, voleybol, basketbol, karate branşları ile bu yıl ilk defa açtığımız yüzme ve eğitsel drama kurslarımızla birlikte760 öğrencimizin yaz tatillerini dolu dolu geçirmelerini sağlıyoruz. Kendi alanında uzman antrenörler ve eğitimcilerimizin verdiği kurslara velilerimizin ve öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizleri memnun ediyor. Öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Futbol okulu antrenörleri Hakkı Değerli ve Fikret Ünlü ise yaz spor okullarında eğitim gören başarılı ve yetenekli öğrencilerin Belediye Spor Kulübü bünyesinde alt yapıda değerlendirileceğini belirtti.

Belediye Başkanı bir süre çocukların maçlarını izledi ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanı'nın kendilerine gösterdiği yakın ilgi memnun kalan çocuklar başkana teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası