Ege Postası
Geri

Başkan Özhaseki, Kaskispor yönetimini kabul etti

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Kaskispor Kulübü'nün yeni yönetimi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ömer Yağmur ve Yönetim Kurulu üyelerinin...
Başkan Özhaseki, Kaskispor yönetimini kabul etti
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Kaskispor Kulübü'nün yeni yönetimi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ömer Yağmur ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde Kayseri'deki spor kulüpleri ve yapılan tesisler konuşuldu.

        Kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Kaskispor'u geçen yıl elde ettiği başarının üzerine çıkarmaya çalışacaklarını söyledi. Yağmur, "Kayserililere iyi bir basketbol izlettirmek istiyoruz. Desteklerinizi geçmişte olduğu gibi yine bekliyoruz. Zaten yaptığınızı da biliyoruz. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçiririz." dedi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Kayseri'deki modern spor tesislerinin çeşitli karşılaşmalarla kullanılmasını arzu ettiklerini ve bu manada bakıldığında tesislerin yüzde 100 doğru yatırım olduğunun görüldüğünü belirtti.

        Bütün tesislerin rantabl kullanıldığını dile getiren Başkan Özhaseki, "Geçtiğimiz günlerde Süper Kupa maçı Kayseri'ye verildi. Galatasaray ve Fenerbahçe gelecek ve burada oynayacaklar. 1 ay sonra da Dünya Kupası elemelerindeki Andorra milli maçı yine Kayseri'ye verildi. Biliyorsunuz daha önce de milli maçlar oynanmıştı. Bütün bunlar 'Kayseri Anadolu'nun ortasında iyi bir kent, sanayisi gelişiyor, çalışkan insanları var, bu yüzden maç verelim diye olmuyor. Altyapının hazır olması, tesislerin yüz ağartıcı olması, gelen insanların mahcup olmaması dikkate alınıyor. Dışarıya karşı da 'bakın Anadolu'nun ortasında bile ne şahane statlarımız var' diye gösterilmek isteniyor. Biraz da seyircinin Kayseri'de itidalli olması başka bir etken olarak dikkat çekiyor." diye konuştu.

        Kaskispor’un gelecek sezonda başarılı olmasını da temenni eden Başkan Özhaseki, "İnşallah önümüzdeki sezon iyi sonuçlar alırsınız. Üzerine koyarak gidelim diyorsunuz. Üzerine koymak, geçtiğimiz sezon üçüncü olduk lider olarak olur, Avrupa'da final oynadık şampiyon olmakla olur. İnşallah bu sözünüzü yerine getirirsiniz." diye konuştu.

        Kulüp Başkanı Ömer Yağmur da Kaskispor’un bu sezon Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini belirterek, İtalya ve Fransa şampiyonları ile aynı grupta olduklarını ve ilk hedeflerinin gruplardan çıkmak olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası