Ege Postası
Geri

HATSO'dan ihtiyaç sahibi bin 200 aileye gıda yardımı

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi bin 200 aileye gıda yardımında bulundu. Yapılan yardım dağıtımına HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş, Başkan Yardımcıları Abdurahman Er,...
HATSO'dan ihtiyaç sahibi bin 200 aileye gıda yardımı
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi bin 200 aileye gıda yardımında bulundu.

Yapılan yardım dağıtımına HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş, Başkan Yardımcıları Abdurahman Er, Naci Ertuş, yönetim kurulu üyeleri Hekim Çiftçi, Remzi Yüce, Meclis Başkanı Nazım Demir, Meclis Başkan Vekilleri Necmettin Aydemir, Özcan Özkan ve HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin katıldı. Odada gerçekleştirilen yardım dağıtımında konuşan HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı nedeniyle yardıma muhtaç vatandaşlara gıda yardımında bulunduk. Geçen yıllara oranla bu yıl yaptıkları yardım paketlerini daha da artırdık.
Oda olarak fakir ailelere dağıtılmak üzere 700 aile yardım paketi hazırladık. İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir işadamımız da fakirlere dağıtılmak üzere odamıza 500 yardım paketi gönderdi. Bizde oda olarak il merkezi ve köylerde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi toplam bin 200 aile 30'ar kilodan oluşan gıda paketi hazırladık. İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunurken oldukça hassas hareket ederek, yardım alanların incinmemesine için çok dikkat ediyoruz. Hazırlanan yardım paketleri meclis üyelerimiz vasıtasıyla tespit edilen ailelerin evlerine tek tek ulaştırılıyor. Bazı aileler ise kendileri gelip yardım paketlerini odamızdan alıyor. Ayrıca odamız vasıtamızla fakir ailelere yardımda bulunan hayırsever işadamımıza da teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası