Ege Postası
Geri

AK Parti Milletvekili Demir: Samsun ihracatta kabuğunu kırmalı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun’un kabuğunu kırıp, özellikle ihracatta kritik eşiği aşarak arzu edilen yere hep birlikte getirilmesi gerektiğini söyledi.         Cemal Yılmaz Demir,...
AK Parti Milletvekili Demir: Samsun ihracatta kabuğunu kırmalı
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun’un kabuğunu kırıp, özellikle ihracatta kritik eşiği aşarak arzu edilen yere hep birlikte getirilmesi gerektiğini söyledi.

        Cemal Yılmaz Demir, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı'na ikinci kez seçilen Salih Zeki Murzioğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Demir, her zaman dile getirdikleri gibi, Samsun’un devletin altyapı imkanlarından en çok nasiplenen illerden biri olduğunu söyledi.

        Samsun’un kabuğunu kırıp, özellikle ihracatta kritik eşiği aşarak, arzu edilen yere getirilmesi gerektiğini ifade eden Demir, "Samsun’un en önemli ihtiyaçlarından biri bence yeni organize bölgeleri, bahsettiğimiz ciddi mesafeler aldığımız lojistik alan. Ciddi sorunu kalmayan Havza OSB iyi gidiyor. Kavak OSB’den sonra Havza OSB’nin de yavaş yavaş devreye girmesi lazım. Keşke mümkün olsa da Samsun’un doğu istikameti içinde bir OSB oluşturabilsek. Havaalanı, fuar ve kongre merkezi gibi yerlerin o bölgede olması nedeniyle de bir cazibe oluşturur. İnşallah bu ihtiyaç da zaman içerisinde giderilir." dedi.

        Tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin gelişmesine devam edeceğini dile getiren Demir, "Ama her şeye rağmen biz hukukun içinde kalarak, üreticilerimiz daha çok üreterek, müteşebbislerimiz daha çok yatırım yaparak, devlet daha çok altyapı getirerek dünyada çok daha saygın bir yere gelmek zorundayız. Bunun için herkese görev düşüyor. Hukukun içinde kalarak elbette herkes farklı düşüncelerini söyleyecek. Ama bu baskıyla, dayatmayla, şiddetle, polis araçlarını, kamu araçlarını yakarak, insanların canlarına kastederek elbette olmaz. Üzülerek söylüyorum Türkiye’de bur tür eylemleri istismar ederek, bunu bir mezhep çatışmasına çevirmek isteyenlerde maalesef var. Herkesi kucaklamalı, 76 milyonu kardeş saymalıyız. Kardeşlik, barış, sükunet olursa çok daha iyi mesafeler alırız. İnşallah böyle sıkıntılı günler daha yaşamayız." diye konuştu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise yürüttükleri çalışmalar ve projeleri hakkında Milletvekili Cemal Yılmaz Demir’e bilgi verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası