Ege Postası
Geri

TAGİD’ten huzurevinde iftar

Mersin’in Tarsus İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Girişimci İş Adamları Derneği(TAGİD) Tarsus Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğinden sonra okunan duaların ardından huzurevi sakinleri ile uzun süre sohbet eden sorunlarını...
TAGİD’ten huzurevinde iftar
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin’in Tarsus İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Girişimci İş Adamları Derneği(TAGİD) Tarsus Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdi.

İftar yemeğinden sonra okunan duaların ardından huzurevi sakinleri ile uzun süre sohbet eden sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen TAGİD Başkanı Faruk Kıraç ve yönetim kurulu üyeleri, huzurevi sakinlerinin hayır ve dualarını aldılar.

Huzurevi sakinleriyle bir araya gelmenin kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini ifade eden TAGİD Başkanı Faruk Kıraç, “Sizlerin varlığı bizim için büyük bir şeref, onur ve huzur kaynağıdır. Bu huzuru almamızda ve bu mutluluğu tatmamızda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada kazandığımız huzuru başka hiçbir yerde almadık. Siz büyüklerimiz başımızda olduğunuz sürece bu devletin boynu bükülmez. Hepinizin sağlıklı ve mutlu bir ramazan geçirmenizi ve bayrama kavuşmanızı temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Tarsus Huzurevi Müdürü Ahmet Yıldırım ise, verilen iftar yemeğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta TAGİD Başkanı Faruk Kıraç olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası