Ege Postası
Geri

Muhtarlardan Zihni Aldırmaz’a övgü

Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir ve bir grup mahalle muhtarı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret ederek, yapılan hizmetler için teşekkür etti.Soner Şimşir ile birlikte ziyarete gelen Kayışlı Mahallesi...
Muhtarlardan Zihni Aldırmaz’a övgü
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir ve bir grup mahalle muhtarı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret ederek, yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Soner Şimşir ile birlikte ziyarete gelen Kayışlı Mahallesi Muhtarı Bedri Türk, Kürkçüler-Dağlı Mahallesi Muhtarı Ali Mehmet Sarsal, Mürseloğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Gicik, şimdiye kadar görmedikleri hizmeti Zihni Aldırmaz döneminde aldıklarını söyledi.

Muhtarlar, “Halk hizmetlerinizi biliyor. Yaptığınız hizmetler ve gösterdiğiniz yakınlık için teşekkür ederiz. Sonuna kadar sizin yanınızdayız. Daha önce almadığımız hizmetleri sizinle gördük. Özellikle güney mahallelerine yaptığınız hizmetler inkar edilemez.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da hiçbir ayrım yapmadan Adana’nın her bölgesine eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını anlattı.

Belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen tasarruf yaparak hizmet verdiklerini kaydeden Zihni Aldırmaz, yaptıkları çalışmalarda muhtarlardan da büyük destek gördüklerini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası