Ege Postası
Geri

EXPO 2016’da gönüllü görev alacaklar arasına işadamları da girdi

EXPO 2016 Antalya’da gönüllü olarak görev alacaklar arasına işadamları ve peyzaj mimarları da eklendi. Türkiye’nin ilk EXPO’suna destek çığ gibi büyüyor. EXPO 2016 Antalya’nın yapılacağı Aksu ilçesinin gelişimi için ortak faaliyet...
EXPO 2016’da gönüllü görev alacaklar arasına işadamları da girdi
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EXPO 2016 Antalya’da gönüllü olarak görev alacaklar arasına işadamları ve peyzaj mimarları da eklendi.

Türkiye’nin ilk EXPO’suna destek çığ gibi büyüyor. EXPO 2016 Antalya’nın yapılacağı Aksu ilçesinin gelişimi için ortak faaliyet ve çalışmalara başlayan Aksu Girişimci İşadamları Derneği (AKGİAD) üyeleri ile peyzaj mimarlarından oluşan 18 kişilik grup, EXPO 2016 Antalya gönüllülük eğitimine katıldı.

Akdeniz Üniversitesi’nde bulunan EXPO 2016 Antalya Ajansı ek hizmet binasında verilen eğitimlerde, iletişim, takım çalışması, gönüllülük programı, kriz ve çatışma yönetimi konularında bilgiler verildi. Deneyimsel öğrenme metotlarının kullanıldığı 3 günlük eğitimin sonunda işadamları ve peyzaj mimarları, birer EXPO gönüllüsü oldu.

Gönüllü eğitimine katılan işadamları ve peyzaj mimarları her kurum ve kişiyi bu büyük organizasyona destek olmaya davet etti. EXPO 2016 Antalya’nın Türkiye için çok önemli bir organizasyon olduğunu belirten peyzaj mimarları ve işadamları, gönüllü olarak organizasyonda üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası