Ege Postası
Geri

Hakkari’nin Medrese Mahallesi’ne ilk kez parke taşı döşeniyor

Hakkari’nin Medrese Mahallesi'ne ilk kez döşenen parke taşları mahalle sakinlerini memnun etti. Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, çalışmaları yerinde görmek için mahalleye geldi.        Ramazan ayı...
Hakkari’nin Medrese Mahallesi’ne ilk kez parke taşı döşeniyor
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakkari’nin Medrese Mahallesi'ne ilk kez döşenen parke taşları mahalle sakinlerini memnun etti. Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, çalışmaları yerinde görmek için mahalleye geldi.

        Ramazan ayı sebebiyle iftardan sahura kadar çalışan belediye işçileriyle sohbet eden Bedirhanoğlu, bir süre işçilerle birlikte parke taşı döşedi. Göreve geldiği günden bu yana 136 bin metrekare alana parke taşı döşendiğini belirten Başkan Bedirhanoğlu, Hakkari'nin hak ettiği hizmetleri alamadığını söyledi.

    Bedirhanoğlu, “Göreve başladığımdan bu güne kadar 32 kilometre kanalizasyon döşemişiz. Şu anda ihale aşamasında olan projelerimiz var. Bu yıl inşallah iki projemizi daha hayata geçireceğiz. Biz buradan gitsek de bizden sonra gelecek olan arkadaş mutlaka onları bitirecektir. Hakkari gerçekten hakkettiği hizmetleri maalesef alamamış. Ciddi bir çaba ile inşallah önümüzdeki 5 yılın sonunda bu hizmetlerin tamamı bitecek. Şu anda çalışma yapılan Medrese Mahallesi, Hakkari'nin en eski mahallelerinden birisi. Çok eski bir mahalle olmasına rağmen hizmet gelmemiş. Biz bu sene bu mahalleye el attık. İnşallah bayrama kadar buradaki çalışmalar bitecek. Ramazan ayı nedeniyle işçilerimiz gece çalışıyorlar. Hakkari'ye hizmet etmek büyük bir zevk.” şeklinde konuştu.

        30 yıldır oturdukları mahallelerine hiçbir hizmet getirilmediğini belirten Recep Kaçar, Başkan Bedirhanoğlu’na teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası