Ege Postası
Geri

Erzurum Bölge Gıda Ürünleri Satış Mağazası hizmete girdi

Erzurum'da Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü hizmet binasında açılan teşhir ve satış mağazasında, kooperatif ve iştiraklerinin ürettiği kaliteli ve güvenli gıda ürünleri satışa sunuldu. Tarladan tüketiciye aracısız hizmet...
Erzurum Bölge Gıda Ürünleri Satış Mağazası hizmete girdi
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 16:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum'da Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü hizmet binasında açılan teşhir ve satış mağazasında, kooperatif ve iştiraklerinin ürettiği kaliteli ve güvenli gıda ürünleri satışa sunuldu.

Tarladan tüketiciye aracısız hizmet sunulduğunu belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Ömer Efe, "Tarım Kredi Kooperatifleri ve iştiraklerinin ürettiği gıda ürünleri tüketicinin ayağına geldi. Kaliteli ve güvenli gıda ürünlerini almak isteyenleri Tarım Kredi'ye davet ediyorum. Ürünlerimizden herkesin memnun kalacağına inanıyorum." dedi.

        Ürünlerin tanıtımı için bastırılan el broşürlerinin kamu kurumları ile diğer kuruluşlara dağıtıldığını ifade eden Efe, "Hedefimiz daha fazla kişiye ulaşarak Tarım Kredi ve iştiraklerinin ürettiği gıda ürünlerini tanıtmaktır. Bizim burada amacımız kar değil, kaliteli hizmeti ortaklarımızın ayağına getirmektir. Tarım Kredi Kooperatifleri zor günlerinde hep çiftçinin yanında oldu ve olmaya devam edecektir." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası