Ege Postası
Geri

Galatasaraylı minik taraftarlar formalarına kavuştu

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, kendisinden forma isteyen üç kardeşin isteğini yerine getirdi. Çocuklar taraftarı oldukları Galatasaray'ın 2013-2014 sezonunda giyeceği yeni formalarına kavuşunca büyük sevinç yaşadı. Geçtiğimiz günlerde...
Galatasaraylı minik taraftarlar formalarına kavuştu
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bolu Valisi İbrahim Özçimen, kendisinden forma isteyen üç kardeşin isteğini yerine getirdi. Çocuklar taraftarı oldukları Galatasaray'ın 2013-2014 sezonunda giyeceği yeni formalarına kavuşunca büyük sevinç yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde bir ailenin evine giderek burada iftar yapan ve Vali Özçimen, aile ile sohbet etmiş; Gökhan, Barış Durmuş ve Muhammed kardeşlere derslerini sormuştu. Karnelerinin iyi olduğunu öğrenince, bir istekleri olup olmadığını sormuştu. Çocuklarda taraftarı oldukları Galatasaray’ın yeni sezon formalarını çok istediklerini söylemişlerdi. Bunun üzerine Vali Özçimen, çocukları formaları hediye edeceğinin sözünü vermişti. Üç kardeşe formaları teslim edildi. Formalarına kavuşan kardeşler, sevinçle formalarını giydi. Ayrıca ziyarette Vali ile birlikte çekilen fotoğrafları da çocuklara verildi.

Üç kardeşe ayrı formalar alan Vali Özçimen, çocukların hayallerinin son derece masum istekler olduğunu kaydetti. Vali Özçimen, “Onların mutluluğunu görünce birden o mutluluk bizlere geçiyor. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Onlara ne alsak, ne verirsek azdır.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası