Ege Postası
Geri

Milletvekili Önal, Yarpuz yolu çalışmasını inceledi

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, yapımı devam eden Yarpuz (Cebel) köy yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.        Önal, inceleme esnasında yaptığı açıklamada, çalışmaların...
Milletvekili Önal, Yarpuz yolu çalışmasını inceledi
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, yapımı devam eden Yarpuz (Cebel) köy yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

        Önal, inceleme esnasında yaptığı açıklamada, çalışmaların son aşamaya gelmiş olmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Cebel yolunda kış şartlarında çalışma yapılamadığını kaydeden Önal, “Cebel yolumuzun istenilen seviyede olmadığı için bu yolu yaptıracağımıza söz vermiştik. Şimdi bu yolun artık sonlanma aşamasına geldiğini görmek bizleri mutlu etti. Yazın Osmaniye’nin çok sıcak bir iklime sahip olmasından dolayı vatandaşlarımız hep yaylalara akın ediyor. Hem yol emniyeti hem de daha güvenilir bir şekilde yaylalara ulaşım açısından bu yolun yapılması önemliydi. Buranın ihale bedeli 4 milyon 150 bin lira. Yol yapımının ardından kenarlarda güvenlik açısından bariyerler yapılacak. İnşallah yaylacılarımız bu yol sıkıntısını en kısa sürede atlatmış olacak.” dedi.

        Cebel köyünün su havzasına da sahip olduğunu ve buradan 28 köye içme suyu götürmek için isale hattı çalışması yapıldığını anlatan Önal, “Şu anda 4 köyümüz buradan götürülen suyu kullanıyor. İl Özel İdare bünyesinde yapılan bu çalışmalara kaynak aktarmak için çalışma yapıyoruz. İnşallah onu da temin edeceğiz. Bu proje tamamlandığında Yarpuz suyumuzdan köylerimiz faydalanmış olacak.” diye konuştu.

        Karayolları Kontrol Şefi Erhan Doğanay ise yol çalışmasına 2012 Haziran ayında başlanıldığını hatırlattı. Doğanay, yol çalışmasının bir ayda tamamlanmasının planladığını söyledi.

        İncelemeye, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç ve merkez ilçe eski başkanı Yusuf Çenet de katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası