Ege Postası
Geri

Meteoroloji'den İzmir için kuvvetli yağış uyarısı

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, bu gece başlayıp yarın da devam edecek şiddetli sağanak ve lodos uyarısı yaptı. Meteoroloji'den İzmir için
Meteoroloji'den İzmir için kuvvetli yağış uyarısı
Haberler / İzmir
3 Mart 2016 Perşembe 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI-  Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre İzmir ve çevresi için Gökgürültülü ve sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Bu gece saatlerinden sonra Manisa, Balıkesir ve Çanakkale'de kuvvetli (21-50 mm) İzmir, Aydın ve Muğla'da kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 
Perşembe günü bölgenin geneli parçalı çok bulutlu, yerel olarak hafif sağanak yağışlı geçeceği, Cuma günü ise yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.
Cumartesi günü ilk saatlere kadar aralıklarla etkili olması beklenen yağışlarla birlikte rüzgarın güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Yetkililer meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar , yıldırım, heyelan, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler vb.) vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı. 


Denizlerde de fırtına uyarısı yapıldı. Güney Ege'de güney ve güneybatı yönlerden esen rüzgarın cuma günü gecenin ilk saatlerinden itibaren etkisini arttırarak, 6 ila 8 kuvvetinde (50-70 km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası