Ege Postası
Geri

Meteoroloji'den önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir son dakika açıklaması geldi. Açıklamada, yurdun batı kesimlerinde yer alan illerde yerel kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması istendi. Meteoroloji'den önemli uyarı
Meteoroloji'den önemli uyarı
Haberler / İzmir
18 Mayıs 2017 Perşembe 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- Meteoroloji Genel Müdürülüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yağmurun etksini sürdürerek devam edeceği bildirildi. 

Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren yaz havası yaşayan İzmir'de yağmur hafta başına kadar devam edecek. Cumartesi kısa bir mola verecek yağmur kentte Pazar ve Pazartesi günleri de etkili olacak.

METEOROLOJİ'DEN SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI UYARI 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

Son değerlendirmelere göre; bugün (Perşembe) öğleden sonra batı kesimlerde etkisini arttıracak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İç Ege ( Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Denizli, Manisa ile İzmir , Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri), Balıkesir'in güneyi ile Eskişehir'in güney çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını,yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası