Ege Postası
Geri

Meteoroloji'den pazar için kritik uyarı

Meteoroloji, cumartesi ve pazar günü İzmir ve diğer Ege illeri için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji, fırtınanın yaratacağı olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı. Meteoroloji'den pazar için kritik uyarı
Meteoroloji'den pazar için kritik uyarı
Haberler / İzmir
16 Aralık 2017 Cumartesi 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, cumartesi ve pazar günü İzmir için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün başlayacak yağış pazar günü kuvvetlenecek. Meteoroloji, yağmurun pazar günü sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olacağını belirterek, olumsuz koşullara karşı vatandaşları uyardı. Meteorolojik verilere göre hafta sonu 19 derece seviyesinde olacak hava sıcaklığı, önümüzdeki hafta içinde de 13 dereceye kadar düşecek. 

FIRTINAYA DİKKAT!

Rüzgarın İKuzey Ege kıyılarında ve İzmir çevrelerinde güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-75 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden, fırtınanın oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası