Ege Postası
Geri

Meteorolojiden 'fırtına' uyarısı: O seferler iptal!

Rüzgarın Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle Karşıyaka, Konak, Foça, Mordoğan seferleri karşılıklı olarak iptal edildi Meteorolojiden 'fırtına' uyarısı:
Meteorolojiden 'fırtına' uyarısı: O seferler iptal!
Haberler / İzmir
14 Ağustos 2016 Pazar 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZDENİZ AŞ'den yapılan açıklamada, "14 Ağustos Pazar günü artacağı rapor edilmiştir. 14 Ağustos Pazar günü Karşıyaka - Konak- Foça -Mordoğan seferlerimiz olumsuz hava ve deniz koşuları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edilmiştir" ifadeleri kullanılmıştır.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, "Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu (Yıldız ve Poyraz), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatı (Yıldız ve Karayel) yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde "Fırtına" şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın 15 Ağustos 2016 (Pazartesi) günü akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın oluşturması muhtemel olumsuzluklara karşı denizcilerimizin ve balıkçılarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası