Ege Postası
Geri

Metin Diyadin: Skor üretememenin sıkıntısını yaşıyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, skor üretmekte sıkıntı yaşadıklarını bu durumun puan ve sıralamadaki yerlerini olumsuz etkilediğini söyledi.Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Fenerbahçe’ye 1 - 0 mağlup oldukları...
Metin Diyadin: Skor üretememenin sıkıntısını yaşıyoruz
Haberler / Spor
29 Eylül 2013 Pazar 22:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, skor üretmekte sıkıntı yaşadıklarını bu durumun puan ve sıralamadaki yerlerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Fenerbahçe’ye 1 - 0 mağlup oldukları karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Özellikle skor üretememelerinden yakınan genç teknik adam, "Haftalarca iyi oynayan bir takım skor üretemeyince puan ve sıralama olarak sıkıntı yaşıyor. Ligin en iyi top oynayan ekiplerindeniz. Üçüncü bölgeye kadar çok iyi gidiyoruz ama skor üretemiyoruz. Sadece bu maçta değil haftalardır böyle. Böyle olunca maalesef istemediğimiz skorlar oluyor." dedi.

Bir basın mensubunun hakemin yönetimiyle ilgili soru sorması üzerine ise Diyadin, birkaç kart gördükleri pozisyonun haksız olduğunu ancak bunu doğal karşıladıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında önemli kurtarışlara imza atan kırmızı - siyahlıların kalecisi Ramazan Köse, maçın kontrolünü kendilerinde olduğunu savunarak, hafta boyunca karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ancak gol atamamaları nedeniyle güzel oyunun meyvelerini toplayamadıklarını kaydetti.

Defansın başarılı ismi Serkan Kurtuluş ise, maçın geneline baktıklarında iyi oyun sergilediklerini, moral motivasyon açısından acilen 3 puana ihtiyaçları olduğunu ilerleyen haftalarda bunu başarmak istediklerini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası