Ege Postası
Geri

Shota Arveladze: İstediğimiz tempoyu ortaya koyamayınca maçı kaybettik

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Eskişehirspor karşısında istenilen tempoyu ortaya koyamayınca maçı kaybettiklerini söyledi.Takımının kendi sahasında Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın...
Shota Arveladze: İstediğimiz tempoyu ortaya koyamayınca maçı kaybettik
Haberler / Spor
29 Eylül 2013 Pazar 21:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Eskişehirspor karşısında istenilen tempoyu ortaya koyamayınca maçı kaybettiklerini söyledi.

Takımının kendi sahasında Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü teknik adam, "Bugün biraz yavaş oynadık. Beklediğimiz tempoyu bulamadık. Daha hırslı, agresif bir Kasımpaşa'yı sahada göremedik. Bugün takımın temposu yavaştı. Net ofsayttan gol yedik. Buna üzülüyoruz. İkinci golü de çok komik bir şekilde yedik. Üzgünüz." dedi.

Öte yandan, geçtiğimiz sezonun golcülerinden Kalu Uche'nin forma giyememesi ve takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar konusunda genç hoca, "Uche, kendisi bu takımda oynamak istemedi. İstemeyen oynamaz." diye konuştu.

Gürcü teknik adam, sezon sonunda hedeflerinin Avrupa Kupaları'na gitmek olduğunu sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan Kerem Şeras ise "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İstediğimiz gibi gitmedi. Önümüzde daha çok maç var. Bize yakışan şekilde oynamamız gerekiyor." dedi.

Basın toplantısında yer alan Barış Başdaş da "Bugün galip gelmemiz lazımdı. İstediğimiz sonucu alamadık. Son dakikalarda beraberliği yakalayabilirdik. Olmadı." ifadelerini kullandı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası