Ege Postası
Geri

Mevlüt Uysal, Haber7.com’dan ödülünü aldı

Haber7.com'un 10. kuruluş yılında 500 bin okuyucusunun 2,5 milyon oy kullanarak belirlediği 'Yılın Enleri'ni seçtiği anketinde Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ödülünü aldı. Ödülü alan Uysal, Başakşehir'deki huzur ve mutluluğun...
Mevlüt Uysal, Haber7.com’dan ödülünü aldı
Haberler / Güncel
2 Eylül 2013 Pazartesi 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Haber7.com'un 10. kuruluş yılında 500 bin okuyucusunun 2,5 milyon oy kullanarak belirlediği 'Yılın Enleri'ni seçtiği anketinde Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ödülünü aldı. Ödülü alan Uysal, Başakşehir'deki huzur ve mutluluğun bu ödülü getirdiğini ifade etti.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yılın en başarılı 3. belediye başkanı seçildi. Başkan Uysal ödülünü Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan’ın elinden aldı. "Böyle bir ödülün Türkiye'nin gündemine yön veren Haber7.com'dan gelmesi beni çok duygulandırdı." diyen Uysal, okuyuculara da teşekkür etti. Yeni bir ilçe olmalarına rağmen, İstanbul'un en gözde yaşam merkezlerinden biri haline geldiğini kaydeden Başkan Uysal, "İlçemiz çok yeni olmasına rağmen İstanbul'daki yaşama yön veren bir belediyeyiz. İstanbul'da yaşayan milyonlarca insanın Başakşehir'e büyük bir alakası var. Bu vesileyle, biz belediye olarak her kesime hitap edecek şekilde hizmet veriyoruz. Ondan dolayıdır ki, burada yaşayan herkes huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürüyor, bundan sonra da Başakşehir’i huzur ve mutluluğun ilçesi yapmak için kalitenin yükselmesi için daha çok çalışacağız." şeklinde konuştu.

2,5 milyondan fazla oyun kullanıldığı ankette Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye genelindeki 2 bin 101 belediyenin yer aldığı 'Yılın Belediye Başkanı' kategorisinde üçüncülüğü kazandı. Haber sitesinin 10.yılı sebebiyle düzenlediği anketin finalinde siyaset, şirket, sanat, medya, sinema ve eğitim kurumları yer aldığı 27 farklı kategoride oylamalar yapıldı. Oylama sonucunda R.Tayyip Erdoğan yılın siyaset adamı olarak seçildi. Yılın bakanı ise Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, yılın büyükşehir belediye başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yılın milletvekili kategorisinde Ak Parti Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yılın valisi seçildi. Yılın bürokratı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez oldu.

Türkiye'de '2012 Yılının En İyileri'nin seçildiği dev anketteki adaylar yaş sınırı olmaksızın halkın oylarıyla belirlendi. Oylama 2 aşamalı olarak gerçekleşti. Oylamanın ilk aşaması 1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında yapıldı. Oylamaya katılan kişiler kendi adaylarını kendileri belirledi. Oylamanın ikinci aşaması 1 Şubat-10 Mart 2013 tarihlerinde yapıldı. İlk aşamada ilgili kategorilerde en çok oyu alan 10 aday ikinci aşamada Türkiye'nin 'En'i olmak için yarıştı. Anketin 2 aşamasına 500 binden fazla kişi katıldı ve toplamda 2,5 milyon oy kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası