Ege Postası
Geri

Mezuniyet sevinci sırasında havaya atılan komiser yardımcısı yere düştü

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kapatılma kararı alınan Bursa Polis Koleji, son mezunlarını verdi. Resmi geçidin ardından mezun olan 101 komiser adayı genç, keplerini havaya attı. Renkli görüntülerin oluştuğu kutlamalarda mezun öğrencilerin...
Mezuniyet sevinci sırasında havaya atılan komiser yardımcısı yere düştü
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kapatılma kararı alınan Bursa Polis Koleji, son mezunlarını verdi. Resmi geçidin ardından mezun olan 101 komiser adayı genç, keplerini havaya attı. Renkli görüntülerin oluştuğu kutlamalarda mezun öğrencilerin havaya attığı komiser yardımcısı yere düştü. Bir süre sonra ayağa kalkan komiser, öğrenciler tarafından tekrar havaya atıldı.

Bursa Polis Koleji son mezunlarını Polis Akademisi'ne uğurladı. Törene, Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile çok sayıda davetli ve veli katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine öğrencilerin sevinci damgasını vurdu.

Toplam 295 emniyet amiri adayının eğitim öğretim gördüğü okuldan, bugün 101 öğrenci mezun oldu. Öğrencilerin tören alanındaki yerlerini almasıyla başlayan törende, velilerin de heyecanlı oldukları görüldü. Veliler, çocuklarının görüntülerini alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Törende öğrenciler adına bir konuşma yapan dönem birincisi Fatih Salman, "Bizleri, Atatürk ilke ve inkılaplarının demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin, hukukun üstünlüğünün yılmaz bekçileri olarak yetiştirmeyi kendilerine görev addetmiş ve bu görev adına gece gündüz çalışan okul müdürü ve öğretmenlerime teşekkür ederim." dedi.

Bursa Polis Müdür Vekili H.Cenk Durukan ise "Burada aldığınız başarı ruhunu, Ankara Polis Akademisi'nde de devam ettireceğinize inanıyorum. Adınızı son yıllarda aldığınız derecelerle herkese duyurdunuz. Bu performanslarınızı gittiğiniz yerde devam ettirmenizi istiyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bursa Veli Vekili Mustafa Karslıoğlu, okulu ilk 10 derece içerisinde bitiren öğrencilere ödüllerini verdi. Dereceye giren öğrencilere Polis Sandığı, birer kol saati hediye etti. Bursa Koleji Müdürlüğü de tablet bilgisayar verdi. Ödül töreninden sonra öğrenciler resmi geçit töreni gerçekleştirdi.

HAVAYA ATILAN KOMİSER YERE DÜŞTÜ

Resmi geçit töreninin ardından 101 mezun öğrenci büyük sevinç yaşadı. Önce keplerini havaya fırlatan gençler ardından okul marşı söyledi. 2009'da girdikleri okuldan mezun olmanın sevincini yaşayan öğrenciler, Komiser Yardımcısı Onur Altındağ'ı elleriyle havaya attı. Havalanan Altındağ yere düştü. Kısa süreliğine yerde kalan Altındağ, ardından tekrar havaya atıldı. Hızını almayan gençler bu seferde Komiser Yardımcısı Erol Çiçek'i yanlarına çağırdı. Çiçek'i de havaya atan geleceğin emniyet müdürleri, mezuniyet sevinçlerini doyasıya yaşadı.

2004'te kurulmasına rağmen ilk öğrencilerini 2005'te alan Bursa Polis Koleji, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün aldığı kararla kapatıldı. Son mezunlarını uğurlayan okulun 194 öğrencisi, Ankara'daki Polis Koleji'nde eğitim öğretimlerini sürdürecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası