Ege Postası
Geri

Milli Savunma Bakanı Güler, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile görüştü. Dendias, görüşmeye ilişkin, “İkili ilişkilerimiz için olumlu bir ortamın, iletişim kanallarının ve toplantıların, uluslararası hukuk ve iyi komşuluk ilişkileri temelinde iş birliğimizin önemini vurguladık. İki taraf Güven Artırıcı Önlemler faaliyetleri için bir toplantı düzenlemek üzere iletişimde olma hususunda mutabık kaldı” dedi.
Milli Savunma Bakanı Güler, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü
Haberler / Dünya
12 Temmuz 2023 Çarşamba 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile görüştü.

Dendias, sosyal medya paylaşımında, “İkili ilişkilerimiz için olumlu bir ortamın, iletişim kanallarının ve toplantıların, uluslararası hukuk ve iyi komşuluk ilişkileri temelinde iş birliğimizin önemini vurguladık. İki taraf Güven Artırıcı Önlemler faaliyetleri için bir toplantı düzenlemek üzere iletişimde olma hususunda mutabık kaldı” ifadelerine yer verdi. (ANKA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası