Ege Postası
Geri

Millilerimizden 3 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya

Gençler Avrupa Tekvando Şampiyonası, Portekiz'in Porto şehrinde devam ediyor. 4. gün karşılaşmaları sonunda 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan milliler, 7 kere kürsüye çıktılar. 45 ülkeden 418 sporcunun yer aldığı şampiyonada,...
Millilerimizden 3 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya
Haberler / Spor
28 Eylül 2013 Cumartesi 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençler Avrupa Tekvando Şampiyonası, Portekiz'in Porto şehrinde devam ediyor. 4. gün karşılaşmaları sonunda 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan milliler, 7 kere kürsüye çıktılar. 45 ülkeden 418 sporcunun yer aldığı şampiyonada, Türkiye'den 20 milli sporcu madalya için mücadele ediyor.

Şampiyonanın ilk gününde erkekler 68 kiloda Berkay Akyol, finalde İspanyol rakibini yenerek millilerin şampiyonadaki ilk madalyasını kazandı ve Avrupa şampiyonu oldu. Bayanlarda ise 44 kiloda Makbule Nur Korucu finalde 5-1 yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

İkinci günde en yüksek perforsmanlarını gösteren sporcularımız 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Bayanlar 52 kiloda Fatma Sarıdoğan Avrupa şampiyonu olurken, erkekler 51 kiloda Mert Erdoğan Avrupa ikincisi oldu. Yarı finalde elenen sporcular Deniz Dağdelen ve Harun Tarhan ise 45 ve 48 kiloda Avrupa üçüncüsü oldular.

Şampiyonanın üçüncü gününde de başarılarını devam ettiren sporcular, 1 altın madalya daha kazandı. Erkekler 78 kiloda Kaan Kılıç, finalde Yunan rakibi Tsachtsirlis Dimitrios'i 10-3 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası