Ege Postası
Geri

Mimarlar Odası İzmir Şubesi başkanını seçti

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'ne bağlı (TMMOB) Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin yeni dönem yönetim seçimleri yapıldı. İki listenin yarıştığı seçimi, İlker Kahraman başkanlığındaki 'Birlikte' grubu olarak bilinen mavi liste kazandı.
Mimarlar Odası İzmir Şubesi başkanını seçti
Haberler / İzmir
3 Şubat 2020 Pazartesi 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin yeni yönetim seçimleri yapıldı. İzmir, Aydın, Manisa ve Uşak'ın yanı sıra 11 ilçe temsilciliğinin de dahil olduğu seçimlerde 'Birlikte' ve 'Çağdaş Demokrat Mimarlar' olmak üzere iki liste yarıştı. Görevdeki başkan Halil İbrahim Alpaslan kırmızı listeden 'Çağdaş Demokrat Mimarlar' grubundan yarışa katıldı.

MİMARLAR ODASI'NIN YENİ YÖNETİMİ MAVİ LİSTEDE

'Birlikte' ve 'Çağdaş Demokrat Mimarlar' olmak üzere kırmızı ve mavi liste olarak başlatılan seçimlerde, üyeler sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti. 6 bin üyeden bin 218'inin oy kullandığı seçimi, İlker Kahraman başkanlığındaki 'Birlikte' grubu olarak bilinen mavi liste kazandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası