Ege Postası
Geri

Minibüs bekleyen dede ve torunlarına otomobil çarptı: 4 yaralı

Mersin'de bir bir araç, ara sokaktan çıkan otomobile vurduktan sonra kontrolünü kaybederek kaldırımda bekleyen aileye çarptı. Bir iş yerine giren aracın neden olduğu kazada, kaldırımda minibüs bekleyen aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.Kaza,...
Minibüs bekleyen dede ve torunlarına otomobil çarptı: 4 yaralı
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2013 Cuma 18:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin'de bir bir araç, ara sokaktan çıkan otomobile vurduktan sonra kontrolünü kaybederek kaldırımda bekleyen aileye çarptı. Bir iş yerine giren aracın neden olduğu kazada, kaldırımda minibüs bekleyen aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, merkez Yenişehir ilçesi Eğriçam Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı çift yol mevkiinde meydana geldi. Mezitli istikametine seyreden Muzaffer Tunay Arıkan'ın kullandığı 33 NTY 21 plakalı otomobil, ara sokaktan çıkan Ahmet Şener'in kullandığı 33 AYE 10 plakalı araca çarptı. Arıkan'ın kullandığı otomobil daha sonra kaldırımda minibüs bekleyen Ali Aslan ile kızı Fatma Tan (31) ile 5 yaşındaki torunları Tuğçe ve Tuğrul'a çarptıktan sonra PVC dükkanına girdi.

Ağır yaralanan Tuğçe Tan, olay yerine gelen ambulansla Özel Ortadoğu Hastanesi'ne, anne Fatma Tan ve oğlu Tuğrul Mersin Üniversitesi Tıp Hastanesi'ne, Ali Aslan ise Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne Fatma Tan tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralıların tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası