Ege Postası
Geri

Minik ressamlar Vangogh sergisinde

Narlıdere Belediyesinin küçük ressamları, Ankara’daVan Gogh Alive Dijital Sanat Sergisi gezdi. Singapur’daki dünya prömiyerinin ardından ilk kez Türk sanatseverlerle buluşan, Van GoghAlive sergisini gezen minik ressamlar, ustanın eserleri karşısında büyülendi.
Minik ressamlar Vangogh sergisinde
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Aralık 2012 Çarşamba 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Narlıdere Belediyesinin resim kurslarında eğitim gören minik ressamlar ilk kez Türkiye ye gelen Van GoghAlive sergisini ve ustanın eserlerini görmek için Ankara ya gitti. Resmin büyülü dünyası ile yeni yeni tanışan minikler için tüm dünyaca ünlü bir ressamın eserlerini görmek onlar için çok büyük bir deneyim oldu.

Ünlü ressamın eserlerinin ülkemize gelişini değerlendiren minikler sergiyi gezerken, ressamın fırça darbeleri yakından görme fırsatı buldular. Sergi gezisi sırasında ve sonrasında okulda öğretmenlerinden Van Gogh’un hayatını dinleyen minikler; ünlü ressamın resme ne kadar geç başladığını öğrenirken, böyle dünyaca ünlü bir ressam olmayı hayal ettiklerini söylediler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası