Ege Postası
Geri

Türk-İş Temsilcisine kutlama

Türk-İş Üçüncü bölge temsilcisi Mustafa Kundakçı’nın emekliye ayrılmasının ardından göreve yeni atanan H.Hüseyin Karakoç’u ziyaret eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tartan, sendika-belediye ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde yürümeye devam edeceğini söyledi.
Türk-İş Temsilcisine kutlama
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Aralık 2012 Çarşamba 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Mustafa Kundakçı’nın emekliye ayrılmasının ardından göreve getirilen Türk-İş Üçüncü Bölge Temsilcisi H. Hüseyin Karakoç’u makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Karakoç, Başkan Tartan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı dönemden bugüne kadar süre gelen bir dostluklarının bulunduğunu söyledi.

Karakoç, “'İşçiye check-up' uygulamasına, İzmir'in eğitim, sağlık, ulaştırma alanında alt yapısının güçlendirilmesine, okullara bilgisayar ağı oluşturulmasına, kültür ve etkinlik merkezleri açılmasına, Sosyal Güvenlik Reformu'nun hazırlanmasına ve SSK Hastaneleri'nin güçlendirilmesine, sağlık sisteminin geniş halk kesimlerine hızlı ve etkin götürülmesine, Bulgaristan'la yapılan karşılıklı sosyal güvenlik anlaşmalarına katkı sağlayan çalışmalar hala belleklerimizde yerini koruyor” dedi.


Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan da göreve geldikten sonra memurlar ile ilk toplu iş sözleşmesini imzalayan başkan olmaktan mutlu olduğunu, sendikalar ile sıcak ilişkiler içinde, ağabey başkan olarak her türlü maddi ve manevi desteği sağladığını belirtti. Başkan Tartan, yaklaşan yerel seçimlerde sendikaların desteğini alarak yola çıkmanın her siyasetçi için önemli bir adım ve güç olduğunu söyledi. Başkan Tartan, “Türk-İş Üçüncü Bölge Temsilcisi Mustafa Kundakçı, 28 yıl süre ile bu görevi başarıyla yürüttü. Değerli dostum Hüseyin Karakoç da aynı performansı fazlasıyla gösterecektir. Sendika-Belediye ile ilişkileri her zaman olduğu gibi bundan sonra da sağlıklı bir şekilde işlemeye devam edecektir” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası