Ege Postası
Geri

Mobbinge uğrayan Başkan Yardımcısı mobbing sertifikası aldı

İzmir'de ismi uzun süredir mobbing (psikolojik şiddet) ile anılan Çiğli Belediyesi’nin kadrolu başkan yardımcısı Tülin Koç, mobbing sertifikası aldı. Koç, kendisi gibi mobbing mağduru isimlere eğitim ve seminer vereceğini söyledi. Mobbinge uğrayan Başkan Yardımcısı
Mobbinge uğrayan Başkan Yardımcısı mobbing sertifikası aldı
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Mart 2016 Perşembe 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 2000’li yılların başından itibaren Çiğli Belediyesi’nde kadrolu başkan yardımcısı olan Tülin Koç, yerel seçimlerde CHP’den başkan aday adayı olmuştu.

Seçimlerden sonra görevine devam eden Koç, 30 Mart’ta belediye başkanı seçilen Hasan Arslan tarafından uğradığı mobbingle gündeme gelmişti.  Arslan’ın başkan olmasından sonra Koç’un makam odası ve makam arabası elinden alınmış, hizmet binasından sürülmüştü. Maltepe'deki Veteriner Müdürlüğü'nde duran Koç'a Belediye Başkanı Arslan tarafından sadece Sosyal İşler Müdürlüğü bağlandı.

İzmir kamuoyunda uğradığı mobbing nedeniyle sürekli haber olan Koç, mobbing eğitimi aldı. İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından düzenlenen mobbbing eğitimini tamamlayan Koç, geçtiğimiz günlerde sertifikasını aldı.



Koç, aldığı sertifika nedeniyle mobbing eğitimi ve semineri vermeye hak kazandı.

Eğitmen belgesi de olan Koç, “Mobbing konusunda eğitim ve seminer vermeye hak kazandım. Mobbbinge uğrayp haklarını bilmeyenler var. Mobbinge uğramış biri olarak mobbinge uğrayan vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası