Ege Postası
Geri

Öğrenciler Başkan Arslan’a projelerini anlattılar

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çiğli Eğitim Parkı Egekent Öğrenim birimi öğrencileri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a bir süredir üzerinde çalıştıkları “Sanata Can Ver” projesini anlattılar. Çiğli Eğitim Parkı Yöneticisi Serap Oral ile Egekent Öğrenim Birimi Yöneticisi Müzeyyen Kutluay da ziyarette öğrencilere eşlik etti. Öğrenciler bir süredir hazırlandıkları çevrenin korunması ve geri dönüşümle ilgili Sanata Can Ver isimli projelerinin detaylarını Başkan Hasan Arslan ile paylaştılar.
Öğrenciler Başkan Arslan’a projelerini anlattılar
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Mart 2016 Perşembe 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öğrencilerin çevrelerine duyarlı olarak hazırladığı projeye katkı sunmak istediğini belirten Başkan Hasan Arslan, başarılı ve ilgili öğrencilere her türlü desteği vermek istediklerini söyledi. Öğrencileri belediyenin görsel sanatlar ve meslek edindirme kurslarına davet eden Başkan Hasan Arslan, “Öğrencilerimizi özellikle cam konusuyla ilgili hazırladıkları projeden dolayı kutluyorum. Bizler de yerel yönetimler olarak duyarlı öğrencilerimizin yanındayız. Hazırlandıkları tiyatro oyununu istedikleri zaman bizim salonumuzda sahneleyebilirler” diye konuştu.

Egekent Birim Sorumlusu Müzeyyen Kutluay da 7 – 14 yaş arasında bin 300 öğrencinin merkezden yararlandığına dikkat çekti. Öğrencilerin eğlenerek öğrendiğini ve dikkatlerin çevre gibi önemli konulara yoğunlaştığını belirten Kutluay, “Öğrencilerin ve ailelerin yaklaşımı çok güzel. Bizler gönüllü olarak hizmet veriyoruz. Önemi konulara dikkat çekiyoruz. Öğrencilerimiz de oldukça ilgili” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası