Ege Postası
Geri

“Mobilya’nın Kalbi Karabağlar” fotoğraf yarışması

Karabağlar Belediyesi tarafından, mobilya günleri kapsamında "Mobilya'nın Kalbi: Karabağlar" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek. Yarışmaya amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılar katılabilecek. Son katılım tarihi 28 Nisan olarak belirlendi.
“Mobilya’nın Kalbi Karabağlar” fotoğraf yarışması
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mart 2016 Çarşamba 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki mobilya sektörüne eski günlerini kazandırmak, bölgede üretilen mobilyaları ve mobilya ustalarının hikayelerini arşivlemek aynı zamanda ilçenin mobilya sektörüne görsel bir bellek oluşturmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenleniyor. Mobilya Günleri kapsamında yapılacak olan etkinliğin seçiçi kurulu Ege Üniversitesinden Yrd Doç Ahmet İmançer, Fotoğraf Sanatçısı Charles Richards, Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Güngörmüş, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Yıldıztekin ve Akademisyen Nail Özlüsoylu’dan oluşacak.

Yarışmada dereceye girenlere 1.lik 2.lik ve 3.lük ile jüri özel ödülü ve aldıkları dereceye göre para ödülü verilecek. Aynı zamanda sergilenmeye değer görülen tüm fotoğraflar da belediyenin çıkartacağı özel mobilya kitabında yer alacak. Yarışma ile ilgili bilgi almak isteyenlerin www.karabaglar.bel.tr adresinden veya 414 77 60 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası